Ceainaria Angelina Rivoli Paris este fondata in 1903, fiind una dintre cele mai vechi si elegante ceainarii din Paris, loc frecventat de Coco Chanel.
La Maison Angelina a fost infiintata in 1903, de catre Antoine Rumpelmayer.
Interioarele, realizate de faimosul arhitect al Belle Epoque, Eduard Jeans Niermans, inspira eleganta, sarm si rafinament.
De peste 100 de ani, ceainaria a reprezentat un simbol al aristocratiei pariziene, un loc sofisticat, unde Coco Chanel sau Proust si-au dat intalnire in saloanele Angelina.
In 2013, s-au celebrat 110 ani de la infiintarea Maison Angelina, pastrandu-si eleganta atemporala specifica, un loc pentru pauze gurmande.
Buticul Angelina vinde impatimitilor de gusturi fine diferite produse precum crema de castane sau o varietate bogata de ceaiuri aromate.
Astazi, saloanele Angelina sunt intalnite in toata lumea, in orase cosmopolite precum Dubai sau Hong Kong.
Meniul sofisticat ofera macarons delicioase, ecler cu cafea, tarte cu lamaie, o gama de prajituri cu ciocolata cat si salate, sandwich-uri si preparate din peste.
Angelina’s Essential
Chocolat chaud l’Africain-faimoasa ciocolata calda africana este facuta cu cacao din tari africane: Cote d’Ivoire, Ghana si Niger. Secretul gustului este dat de mixul celor trei feluri de cacao
Mont Blanc-prajitura cu traditie din 1910 contine bezea, frisca si pasta de castane, conceputa pentru cele mai fine gusturi in materie de desert
Ceainaria Angelina Rivoli Paris este un loc incarcat cu istorie, arta culinara si farmec parizian.
Adresa Ceainaria Angelina Rivoli: 226, rue de Rivoli, Paris, Franta
Sursa foto: angelina-paris.fr