Alexandra

Buna!

Eu sunt Alexandra si iubesc calatoriile fermecatoare.

Ador agitatia din Times Square de la New York si la fel de mult sunt innebunita dupa plajele cu palmieri din Maldive sau jungla thailandeza cu elefanti. Un loc aparte il pastrez pentru Romania mea autentica.

Sunt economist in domeniul comertului, turismului si serviciilor, am terminat Facultatea de Management Turistic si Comercial si masteratul Managementul Afacerilor in Turism. Ulterior, am obtinut atestatul de limba franceza si am absolvit Scoala THR (Tourism Hotel and Restaurant-Leading Hospitality and tourism educators) pentru brevetul de manager in activitatea turistica si am terminat recent un curs de travel blogging.

Blogul de calatorii www.ilovetravel.ro contine informatii generale despre fiecare tara in parte, sunt prezentate hoteluri faimoase, restaurante, cafenele si ceainarii sofisticate, centre spa inedite, atractii turistice care trebuie neaparat vazute, mancaruri traditionale si bauturi specifice de peste tot si o gramada de lucruri interesante din toata lumea frumoasa si incantatoare.

Am calatorit pana acum pe 4 continente, am vazut cele mai frumoase locuri din lume, am amintiri fabuloase si o lista de 111 visuri calatoare, din care sunt bifate deja o parte. (Multumesc Diana pentru indemnul de a-mi construi propria lista)

Mi-au trebuit 10 ani de calatorii, ca sa fiu si eu de acord ca e genial sa impartasesti experientele si bucuriile de a descoperi locuri noi, atat de captivante, cu traditii care mai de care mai diferite si oameni frumosi, pe care am avut norocul sa ii intalnesc.

Si in primul rand, multumesc Andreea Esca pentru impuls!

Cu drag,

Alexandra