Apartamente de inchiriat in Mamaia

Cazare la mare? O solutie preferata de turisti: apartamente in regim hotelier. Exista o oferta variata de apartamente de inchiriat in Mamaia.

Cum vine vara nu ne dorim decat sa ajungem imediat cu gasca de prieteni la mare, sa stam pe plaja cat e ziua de lunga cu un cocktail racoritor alaturi, sa luam cina in portul Tomis si sa petrecem pana dimineata la club.

Cand vine vorba de cazare, incepe nebunia. Hoteluri, vile, pensiuni, toate sunt fully booked si atunci intra in prim plan oferta bogata de apartamente de inchiriat in regim hotelier.

Imprejurimi Vanilla Residence Mamaia
Black Sea

Apartamente de inchiriat in Mamaia

De cativa ani, litoralul romanesc s-a dezvoltat intr-un ritm alert, asa se face ca au aparut foarte multe proiecte imobiliare indraznete, ce au favorizat turistii, oferindu-le o mare varietate de locuri de cazare, in special in statiunea Mamaia.

Garsoniere, apartamente cu doua sau trei camere, amenajate tematic, se afla in centrul statiunii Mamaia sau in Mamaia Nord.

Din oferta de apartamente de inchiriat in Mamaia ne-a atras atentia o locatie noua, Vanilla Residence Mamaia, ce se afla in incinta ansamblului rezidential Solid Residence, finalizat in mai 2016.

Vanilla Residence Mamaia

Apartamentul Vanilla Residence se afla in centrul statiunii Mamaia, cu vedere spre lac, oferind privelisti spectaculoase la amurg.

Vanilla Residence Mamaia-living sunset
Sunset @ Vanilla Residence

Locatia cu mobilier clasic alb din lemn de brad, candelabre din sticla, draperii din catifea, tablouri din panza canvas cu peisaje exotice si decoratiuni chabby&chic, este un loc intim si elegant, perfect pentru o vacanta la malul marii.

Apartamentul este cu doua camere, decomandat, avand o capacitate de 4 persoane si o suprafata de 60mp. In living se afla zona de luat masa cu vedere spre lac si o canapea chesterfield, iar dormitorul are pat dublu matrimonial tapitat. Bucataria inchisa este complet utilata si baia spatioasa este dotata cu mobilier din lemn de bayur din Indonesia si lavoar din piatra naturala. Balconul cu mobilier din fier forjat este orientat catre lac.

O locatie excelenta, unde poti savura cafeaua de dimineata avand o priveliste fabuloasa, sa te relaxezi intr-un cadru cu adevarat spectaculos si rafinat si unde poti admira un apus de soare frenetic.

Mai multe informatii si rezervari: www.vanillaresidence.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.